Malzemeler: 1 su bardağı likit yumurta beyazı 7 yemek kaşığı yulaf ezmesi veya kepeği 1/2 çay kaşığı toz tarçın 1/2 çay kaşığı Arı poleni (isteğe bağlı) 1/2 ölçek protein tozu (istemezseniz 2 yemek kaşığı keçiboynuzu unu kullanabilirsiniz) 1 yemek kaşığı Tatlandırıcı(protein tozu kullanmayacaksanız) Sprey pişirme yağı Hazırlanışı : Tüm malzemeleri blendera atıp pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar çırpıyoruz.Daha sonra mikrodalgada pişirmeye uygun bir kabı sprey pişirme yağıyla yağlıyoruz.Mikrodalganın en yüksek ayarında 4-6 dk kadar pişiryoruz.Pişip pişmediğini anlamak için kürdan kullanabilirsiniz eğer kürdana hamur parçaları geliyorsa pişirmeye devam ediyoruz.Pişirdikten sonra servis kabına alıp üzerine isteğe göre hindistan cevizi serpiştirip yiyebiliriz.
Arı poleni ilginç olur gerçekten yaparken denemelik bir eklemeyi düşünüyorum Teşekkürler paylaşım için