Halka Kalamar

Konusu 'Marka Marka Besin Değerleri' forumundadır ve qKn tarafından 7 Mart 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 10 üye.
  1. qKn
    Offline

    qKn Üye

    Katılım:
    11 Ocak 2010
    Mesajlar:
    187
    Beğenileri:
    42
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ogrenci
    Yer:
    Kocaeli
    Halka Kalamar 400 gr
    [​IMG]


    Pişirmeye hazır, donuk üründür. Özel soslarla işletmemizde yumuşatılmış ve lezzetlendirilmiştir.

    Kalamar keyfine ulaşmak için sadece ürünün çözündürüp kızartmanız yeterlidir. Pınar Halka Kalamar ile kalamar tava, ızgara, salata ve birçok özel yemek yapabilirsiniz. Restoran Kalamar keyfinizin tamamlayıcısı Tarator sos ise hediyesidir.
    Besin Değerleri


    Enerji (kcal/kj): 75/314
    Protein (gr): 16.2
    Yağ (gr): 0.8
    Karbonhidrat (gr): 0.3




     
    jimraynor bunu beğendi.
  2. batgun
    Offline

    batgun Üye

    Katılım:
    22 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    300
    Beğenileri:
    68
    Ödül Puanları:
    0
    birde fiyat olsaydı
     
  3. letsev
    Offline

    letsev Üye

    Katılım:
    30 Mart 2009
    Mesajlar:
    1.560
    Beğenileri:
    1.080
    Ödül Puanları:
    123
    fiatını yazmayı unutmuşun
     
  4. rsxer
    Offline

    rsxer Üye

    Katılım:
    18 Kasım 2009
    Mesajlar:
    341
    Beğenileri:
    72
    Ödül Puanları:
    38
    pahalıdır .....
     
  5. frhtck
    Offline

    frhtck Üye

    Katılım:
    26 Eylül 2007
    Mesajlar:
    31
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    genelde bu unlanıp, bol yağda kızartılıp yenir. o zamanda bol kalorili bol yağlı bir yiyecek halini alıyor. bir de kalamar, karides ve midyenin kolestrol oranının diğer deniz ürünlerine göre çok daha yüksek olduğunu duymuştum. doğru mudur bilemiycem...
     
  6. krnkmdd
    Offline

    krnkmdd Üye

    Katılım:
    15 Mart 2009
    Mesajlar:
    321
    Beğenileri:
    58
    Ödül Puanları:
    38
    Şuan normal gözükebilir yağ oranı vs. ama yağda kızartıldığı an fena bi hal alı.tavsiye etmem =)
     
    kerem52 bunu beğendi.
  7. darknesssword
    Offline

    darknesssword Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2009
    Mesajlar:
    588
    Beğenileri:
    174
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    Aydın
    Haslayip salata yapabilirìz?
     
  8. SOLID
    Offline

    SOLID Üye

    Katılım:
    9 Eylül 2009
    Mesajlar:
    362
    Beğenileri:
    129
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Değerler kaç gram için?
     
  9. metallica
    Offline

    metallica Üye

    Katılım:
    15 Kasım 2009
    Mesajlar:
    476
    Beğenileri:
    93
    Ödül Puanları:
    38
    10 lira bir paketi ama benim gördüğüm pınarınkimiydi bilmiyorum
     
  10. demir00
    Offline

    demir00 Özel Üye

    Katılım:
    26 Kasım 2009
    Mesajlar:
    1.467
    Beğenileri:
    1.316
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    Avukat
    Yer:
    Istanbul
  11. rsxer
    Offline

    rsxer Üye

    Katılım:
    18 Kasım 2009
    Mesajlar:
    341
    Beğenileri:
    72
    Ödül Puanları:
    38
    ^ gerek yok kalamara tavuk ve balığa devam :D
     
  12. iris
    Offline

    iris Üye

    Katılım:
    17 Mart 2010
    Mesajlar:
    181
    Beğenileri:
    120
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    İzmir
    baya pahalıymış, aynı ağırlıkta gidip dana etinin en güzel yerini alırım daha iyi
     
  13. batgun
    Offline

    batgun Üye

    Katılım:
    22 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    300
    Beğenileri:
    68
    Ödül Puanları:
    0
    balıkçılarda çok daha ucuz.netten kızartılışını öğrenip rahatlıkla yaparsın
     
  14. qKn
    Offline

    qKn Üye

    Katılım:
    11 Ocak 2010
    Mesajlar:
    187
    Beğenileri:
    42
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ogrenci
    Yer:
    Kocaeli
    protein iyi ama yağda düşük
     
  15. darknesssword
    Offline

    darknesssword Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2009
    Mesajlar:
    588
    Beğenileri:
    174
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    Aydın
    çok pahalı ya gereksiz bence...
     
  16. jimraynor
    Offline

    jimraynor Üye

    Katılım:
    30 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.466
    Beğenileri:
    961
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    Endüstri Mühendisi
    Yer:
    Antalya
    Kalamar her yerde pahalıdır arkadaşlar. Bazı tatlar proteine yağa bakıp fiyatlarını şekillendirmez. Öyle olsa lor peyniri dünyanın en pahalı ürünü olurdu. Kalamar dünyanın en güzel tadıdır. En kötü balık lokantasına gidin 5-6 tanesini 10 milyondan aşağı yiyemezsiniz. Lokantalarda harika olur. Yerken mest olur uçar gidersiniz.

    İçine light kaşar atıp yağsız olarak fırında veya buharlı kızartıcılarda yapıp yiyin bak dünyada ne tatlar varmış göreceksiniz.
     
    kerem52 bunu beğendi.
  17. rsxer
    Offline

    rsxer Üye

    Katılım:
    18 Kasım 2009
    Mesajlar:
    341
    Beğenileri:
    72
    Ödül Puanları:
    38
    arkadaşlar nordsee die lokanta açıldı oraya uğramanızı tavsiye ederim şuan bir tek taksimde var birde nişantaşında açılıcak....bilgilerinize
     
  18. heldic
    Offline

    heldic forum Kurdu

    Katılım:
    23 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    1.606
    Beğenileri:
    1.118
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    izmir
    sübye alın kilosu 4 lira falan ben guvecte yapıyorum yahnisini cok guzel oluyor
     
  19. Lifeisbeautifulwithboxing
    Offline

    Lifeisbeautifulwithboxing Üye

    Katılım:
    26 Ağustos 2017
    Mesajlar:
    11
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Diğer proteini kaynaklarını pek yiyemiyorum. Bunu yağsız şekilde yapsam nasıl olur? Değerleri iyi duruyor.
     

Sayfayı Paylaş