Fırında Peynirli Mantarlar

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve Burak Sertman tarafından 3 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. Burak Sertman
    Offline

    Burak Sertman Üye

    Katılım:
    21 Şubat 2018
    Mesajlar:
    426
    Beğenileri:
    50
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Fırında peynirli mantarlar her türlü yemeğin yanına yakışabilecek, pek çok kişinin severek tüketeceği bir garnitür. Bir porsiyon peynirli mantar günlük çinko ihtiyacımızın dörtte birini, B1 vitamini ihtiyacının ise yarısına yakınını karşılar.

    Malzeme Listesi
    6 adet büyük mantar
    2 dilim yağsız dil peyniri
    3 dilim kuru domates
    göz kararı maydanoz
    göz kararı fesleğen

    (3 Kişilik - 25 dakika)

    Hazırlanışı
    Adım 1
    Cam bir kasede rendelediğiniz dil peynirlerini, minik minik kestiğiniz kuru domatesleri, kekik ve maydanozu karıştırın.

    Adım 2
    Mantarları iyice yıkayıp saplarını ayırarak içini boşalttıktan sonra içine hazırlamış olduğunuz harcı koyun.

    Adım 3
    Önceden 200 dereceye ısıtılmış fırında 10-15 dakika kadar pişirin.

    Adım 4
    Üzerlerine fesleğen ve maydanoz parçaları serpiştirip sıcak olarak servis yapın.

    Umarım beğenirsiniz
     

Sayfayı Paylaş