2014 Atletik Fitness?

Konusu 'Yerli Müsabakalar ve Sporcular' forumundadır ve Alp Aslan tarafından 4 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. Alp Aslan
    Offline

    Alp Aslan Üye

    Katılım:
    15 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    2
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    İstanbul
    Merhaba arkadaşlar. 2014 yılında Atletik Fitness yarışmasının yapılıp yapılmayacağına dair bir bilgisi olan var mı? İnternetten 2014 faaliyet takvimi ile ilgili bir tane link bulabildim. https://www.sgm.gov.tr/Public/images/SGM/Federasyon/2014%20FAALIYET%20PROGRAMI.docx adresinden görebilirsiniz. Eylül ayında fitness kategorisi yazıyor mesela ancak içeriği hakkında bilgi verilmemiş. Ayrıca IFBB Athletic Fitness adresinde 10 Kasım tarihli gönderiye bakarsanız(ingilizcesi olan arkadaşlar) orada Avrupa/Dünya klasmanında artık IFBB in atletik fitness düzenlemeyeceği yazıyor. Bildiğim kadarıyla Türkiye de yapılan yarışmaların şampiyonları milli takıma seçilerek uluslararası düzeyde de yarışma hakkı kazanıyordu. Bu durumda artık Türkiye'de demi bu yarışma yapılmayacak? Ben internetten başka bilgi bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden sağolun.
     
  2. berliner06
    Offline

    berliner06 Üye

    Katılım:
    28 Eylül 2008
    Mesajlar:
    2
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    haydaa ciddi misin dostum? Avrupa ve dunya klasmaninda yapilmayacagi dogru mu? Gecen hafta federasyonu aradim.ilgisiz alakasiz bir bey acti telwfonu Atletik fitness musabakalari ne zaman yapilacak diyorum sanirim ilkkez duydu bor turlu anlamadi sordu arkada birine pnfada cevap yok. Subatta sitede yayinlanir diyip salladilar beni. 6 aydir musabakaya hazirlaniyorum yarisma olmazsa cok üzülürum.
     
  3. Alp Aslan
    Offline

    Alp Aslan Üye

    Katılım:
    15 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    2
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    İstanbul
    IBFF Athletic Fitness facebook sayfasında öyle yazıyor. İsveç her yıl uluslararası düzenleyecekmiş ama onlarınki sadece iskandinav ülkeleri arasında oluyor diye biliyorum. Inşallah bizim federasyon düzenler dediğin gibi, çok güzel bir kategori.
     

Sayfayı Paylaş