İdrar testinde yüksek çıkan Kreatinin seviyesi

Konusu 'Sağlık & Sakatlanma' forumundadır ve tosbaa tarafından 4 Temmuz 2007 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 10 üye.
  1. fatihsaral
    Offline

    fatihsaral Üye

    Katılım:
    4 Şubat 2014
    Mesajlar:
    2
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Bay
    aynır sorun bendede oldu kreaatının 1,5 çıktı kulandıklarım glutamın 5gr weıder amıno lıquerd atr oncesı sonrası bca 1100mg 5 once 5 sonra whey proteın ıslot aksamları 3 yemek kasıgı proteını kestım zarten mıgdemde sorun yapıyordu kestıkten 5 gun sonra spora devam ettım sadece proteını kestım 5 gun ve 1 e dustu kretaın dıfer urunlerı kulandım ve mıgdemdekı sorunda keser kesmez duzeldı
     
  2. yakinceyhun
    Offline

    yakinceyhun Üye

    Katılım:
    19 Kasım 2017
    Mesajlar:
    17
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Arkadaşlar, bu sorun bendede oldu ve doktor beni oldukça korkuttu. 15-20 gündür ne spor yapıyorum nede supplement alıyorum ve hatta doğru dürüst beslenmiyorum bile.. Bu durum moralimi oldukça bozuyor :( Sizlere iki sorum olacak arkadaşlar yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz.
    1- Bir nefrolog kadar olmasada konuyla alakalı bilgi sahibi iyi bir spor hekimi arıyorum konuyu danışmak için. Eğer bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek bir spor hekimi biliyorsanız lütfen paylaşın. Şahıs olarak bilginiz yoksa bile hastane önerebilirsiniz.
    2- İkinci testim sonrası eğer sonuçlarda düzelme olursa spora telrar başlamayı düşünüyorum ama ister istemez aşırı protein tüketmekten çekiniyorum. Eskiden günde 2-2,2 gr protein tüketiyordum. Yaklaşık 2 yıldan fazladır bu sporu yapıyorum. Hiç yapamamaktansa haftada 6 gün tek bölge çalışmayı düşünüyorum. Tek bölge çalışırsam ve günde kilo başı ortalama 1,4 - 1,5 gr protein alsam bu gelişimime devam etmem için yeterli olur mu ? En azından bir süre bu şekilde antreman yapıp, düzenli test yaparak kontrol altında tutmak istiyorum. Her iki sorumla ilgili bilgi sahibi kişilerin cevabını bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
     
  3. yakinceyhun
    Offline

    yakinceyhun Üye

    Katılım:
    19 Kasım 2017
    Mesajlar:
    17
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Yardımcı olabilecek var mı ?
     

Sayfayı Paylaş